Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare, dar și prevenirea complicațiilor, în cazul afecțiunilor deja existente.


profilaxie-dentara

Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate și costisitoare. Principalele afecțiuni dentare, caria și boala parodontală sunt limitate în simptome în stadiile incipiente. Pacientul nu poate observa singur, în timp util, dacă apare îmbolnăvirea dentară sau care este gravitatea afecțiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea detecta și trata din timp diversele afecțiuni dentare și pentru a preveni apariția altora.

profilaktika2Clinica noastră oferă următoarele servicii de profilaxie dentară:

  • îndrumări privind igiena orală (tehnici de periaj, folosirea aței dentare, folosirea periuțelor interdentare);
  • detectarea plăcii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placă;
  • fluorizare locală cu ajutorul gutierelor;
  • sigilarea șanțurilor și fosetelor de pe suprafețele cu care se face masticația;
  • detartraj cu ultrasunet ( prophy jet) şi periaj profesional.

Beneficiile Dalmio-Dent

DOCTORI SPECIALIZAȚI

untitled-2Vă scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară aţi avea, graţie unei echipe unice, aflată în permanentă perfecţionare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

untitled-5Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce vă oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

untitled-1Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca dumneavoastră să aveţi parte doar de cele mai bune servicii.


PROGRAMEAZĂ-TE LA CONSULTAŢIE

icon_03-360x360Consultaţia stomatologică are ca obiectiv de bază evaluarea stării de sănătate orală a pacientului, stabilindu-se astfel, după caz, un diagnostic urmat de un plan de tratament. Astfel formarea unei legături de tip doctor-pacient, reprezintă un prim pas în procesul de tratament.